Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi ve Sözlü Sınav Tarihleri

02.06.2022
  • Paylaş

Bakanlığımız Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli sözlü sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav takvimi aşağıda belirlenmiştir.

Adayların başvuru değerlendirmeleri, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı İlanı” doğrultusunda yapılmıştır. 

Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi ve Sözlü Sınav Tarihleri

Sınav; aşağıda belirtilen adreste 13 Haziran 2022 Pazartesi – 15 Haziran 2022 Çarşamba tarihleri arasında; mesleki bilgiler ve başvurulan pozisyonun uzmanlık alanı konularına uygun olarak yapılacaktır. Adayların, sınava girmek üzere; “Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi'nde belirtilen tarih ve saatte aşağıda bildirilen adreste hazır bulunmaları gerekmektedir. 

 

Adaylar başvuru evrakında fotokopi ile başvuruda bulunmuş ise belgenin aslı mülakat günü Bakanlık görevlilerine ibraz edilecek ve Bakanlığımız tarafından tasdik edilerek aslı iade edilecektir. Aslını ibraz edemeyenler mülakata alınmayacaktır. 


Adayların sınava gelirken yanlarında geçerli bir kimlik (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport vb.) getirmeleri gerekmektedir. 

Sınav Yeri:
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
Merkez Binası D Blok 2. Kat 47 No’lu Toplantı Salonu
Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 06520 Çankaya/ANKARA/TÜRKİYE