Bakan Albayrak, Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Gören Yaralıları Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ankara'daki terör saldırısında yaralanarak tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

14.03.2016
  • Paylaş

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'ne geçen Albayrak, ilk olarak saldırıda yaralanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü çalışanı Burhan Turhal'ı ziyaret etti.
Bakan Albayrak, Turhal'ın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi alırken, ailesi ile kısa süre sohbet etti.
Bakanlık ve hükümet olarak yaralıların ve ailelerinin yanında olduklarını belirten Bakan Albayrak, "Sizin dualarınız ve dik duruşunuzla bu saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Ülkemiz ve milletimiz bu hain örgütün üstesinden gelecek güce ve kudrete sahiptir. Biz bir ve beraber olarak, dayanışma içinde bu hainlere en güzel cevabı vereceğiz" diye konuştu.
Albayrak, Turhal'ın ardından, aynı hastanede tedavi gören Abdullah Karaman, Cemil Çağlar ve Bersin Ercan'ı da ziyaret etti. Bakan Albayrak, yaralıların sağlık durumları hakkında doktorlarından bilgi aldı, ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bakan Albayrak'ın, ayrıca Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünde çalışan ve patlama esnasında ağır yaralanan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mehmet Alan'ın da ailesini telefonla arayarak taziyede bulunduğu belirtildi.
Terör saldırısında yaralananlardan, biri yoğun bakımda olmak üzere 5 kişinin Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.