Bakan Albayrak Üst Düzey Banka Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,Türkiye Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleri ile İstanbul'da bir araya geldi. Toplantıda enerji sektörünün finansal durumu değerlendirildi, devam eden ve planlanan projeler kapsamında hayata geçirilebilecek finansman modelleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu

15.04.2016
  • Paylaş

Beylerbeyi Sarayında enerji finansmanı konusunda gerçekleşen toplantıda konuşan Bakan Albayrak, sözlerine katılımcılara teşekkür ederek başladı.
Bakan Albayrak, "Enerji sektörü, geldiğimiz günden beri Türkiye'nin gündeminde. Türkiye'nin ekonomi ajandasını işgal eden sektörlerden biri. Enerjinin finans sektörü ile ilgili dününü, bugününü ve yarınını, sektörün yaşadığı sorunları, fırsatları ve gelecek hedeflerini sizlerle konuşmak istedik. Biz bugün sizleri dinlemeye geldik." dedi.
Basına kapalı gerçekleşen toplantıda enerji sektörünün finansal durumu değerlendirildi, devam eden ve planlanan projeler kapsamında hayata geçirilebilecek finansman modelleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.