Bakan Albayrak Tekirdağ'da Çağrı Merkezi Açılışına Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Tekirdağ'da Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'ye (ÇEDAŞ) ait çağrı merkezinin açılışına katıldı.

04.11.2016
  • Paylaş

Çağrı merkezinin Tekirdağ'a hayırlı olmasını dileyen Bakan Albayrak, "Burası inşallah bölge ekonomisine, istihdamına ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Çağrı merkezlerinin, tüm Türkiye'de elektrik dağıtım sektöründeki müşteri memnuniyetine ve vatandaşlarımızın çok daha hızlı hizmet almasına vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
Açılışın ardından Bakan Albayrak ve beraberindeki heyet çağrı merkezini gezerek, bilgi aldı.

"Mayısta Türkiye'nin 21 dağıtım bölgesiyle alakalı kritik yatırım hamleleriyle ilgili adımlar atmaya başladık"

Bakan Albayrak, programı çerçevesinde geldiği kentte, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Mustafa Yel ile Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti.
Ziyarette, Vali Mehmet Ceylan ile bir süre görüşen Bakan Albayrak, daha sonra AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına ziyarette bulundu.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve partililerle bir süre görüşen Albayrak, 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Trakya'nın ve Tekirdağ'ın sanayisi ve istihdamıyla ekonomiye katkısının büyük olduğunu söyledi.
Alt yapısı ve ihtiyaçları çerçevesinde bakanlık olarak Tekirdağ'a ayrı bir önem verdiklerini anlatan Albayrak, "Bu çerçevede, mayısta Türkiye'nin 21 dağıtım bölgesiyle alakalı kritik yatırım hamleleriyle ilgili adımlar atmaya başladık." diye konuştu.