Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na Bakan Yardımcıları Atandı

23/07/2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bakan Yardımcılıklarına Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Mithat Cansız’ın atamaları yapıldı.

23.07.2018
  • Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni atanan bakan yardımcılarını enerji sektörü ve kamunun çok yakından tanıdığını dile getirerek, şöyle konuştu:
"Bakan yardımcılarımız daha önce bakanlığımızın merkez, bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşlarında çalışma tecrübesi bulunan ve son dönemde müsteşar yardımcılığı görevinde bulunmuş üst düzey yöneticilerimizden atanmıştır. Yeni atanan arkadaşlarımızı hem sektör hem de kamu zaten çok yakından tanıyor. Milli Enerji ve Maden Politikasının oluşturulmasında yoğun mesai harcayan ekip arkadaşlarımızla beraber yeni dönemde de bakanlığımızın politikalarını şekillendirmeye devam edeceğiz."
Bakan Dönmez, yeni yapılanmayla bakan yardımcılarını daha aktif kullanarak sektör sorunlarının ilgili Bakan yardımcılarıyla yerinde çözülmesi için çalışacaklarını aktararak, yeni atanan bakan yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar diledi.