Haberler

Doğu Akdeniz'deki çalışmalar için dördüncü gemi gönderilecek
Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez:"Fatih ve Yavuz sondaj gemilerimiz ve Barbaros Hayreddin Paşa sismik arama gemimizle bölgede sürdürdüğümüz faaliyetlerimize şimdi dördüncü gemimizi de dahil ediyoruz"
16.07.2019
Bakan Dönmez: İnsan kaynağımızı ileri götürmek ve geleceğe hazır hale getirmek zorundayız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında düzenlenen "Enerji Arama Buluşmaları: İnsan Kaynakları” çalıştayında değerlendirmelerde bulundu.
10.07.2019
Enerjide Arama Buluşmaları: Ar-Ge Çalıştayı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında düzenlenen
09.07.2019
Karpaz'da Yavuz gemisinin ilk sondajına başlayacağız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Çin'deki görüşmeleri ve ziyaretlerinin ardından, Yavuz gemisinin Akdeniz'deki sondaj programına ve yurt dışı temaslarına ilişkin değerlendirmede bulundu.
06.07.2019
Temiz Enerjinin Geleceği: Nükleerin Rolü Toplantısı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Temiz Enerjinin Geleceği: Nükleerin Rolü Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yaklaşık 70 yıllık nükleer yolculuğunda geçen yıl önemli bir kavşağın atlandığını söyledi.
05.07.2019
Elektrikte 175 megavatlık mobil santral atağı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Elektrik Üretim AŞ'nin (EÜAŞ) envanterine katılan Mobil Elektrik Santrallerinin açılış töreninde, enerji sektörüne son 17 yılda 100 milyar dolardan fazla yatırım yapıldığını ve elektrik üretim kaynaklarının çeşitlendirildiğini söyledi.

28.06.2019
Bu milletin gözünü boyayamazsınız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Kartal'da bulunan Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği'ne gerçekleştirdiği ziyarette, derneklerin gönüllülük esasına dayalı bir şekilde çalıştığını söyledi.
20.06.2019
Yavuz Sondaj Gemisi Uğurlandı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Dilovası'ndaki Belde Limanı'nda düzenlenen Yavuz Sondaj Gemisi Uğurlama Programı'nda yaptığı konuşmada, Fatih sondaj gemisinin ardından Türkiye'nin ikinci gemisiyle ayakları yere sağlam basan planlı bir adım daha ortaya koyduklarını söyledi.
20.06.2019
Yavuz, perşembe günü sondaja uğurlanacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez G20 Enerji ve Çevre Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Japonya'nın Nagano kentine bağlı Karuizawa kasabasında AA muhabirine, Doğu Akdeniz'de yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
18.06.2019
Bakan Dönmez: Avrupa Birliğinin enerji konusunda pozitif yaklaşımları oldu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, G20 Çevre ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Japonya'nın Nagano kentine bağlı Karuizawa kasabasında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.
17.06.2019
G20 Çevre ve Enerji Bakanları Toplantısı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Japonya’nın Nagano kentinin Karuizawa kasabasında düzenlenen G20 Çevre ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katıldı.
15.06.2019
Bakan Dönmez'den Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım'a ziyaret
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
10.06.2019
Bakan Dönmez İstanbul'da Bileciklilerle buluştu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul'un Kartal ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, ilçede yaşayan Bileciklilerle bir araya geldi.
10.06.2019
Doğu Akdeniz açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: "Rum tarafından yapılan açıklamalar ve Fatih gemimizde çalışan personelimize karşı çıkarıldığı iddia edilen tutuklama tehdidi karşısında faaliyetlerimiz hiçbir aksamaya mahal vermeden devam etmektedir"
10.06.2019
Petrol ve doğalgaz aramamızı artırdık
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde çeşitli programlara katıldı.
07.06.2019