Haberler

Batı Çeltik-1 Kuyusu Ateşleme Töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TPAO'nun Trakya bölgesindeki Batı Çeltik-1 Kuyusu'nda doğal gazı ateşleme törenine katıldı.
11.02.2019
TPAO'dan Rekor Üretim
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) günlük üretiminin giderek arttığını belirterek, "TPAO, 6 Şubat 2019 itibarıyla tüm zamanların rekorunu kırarak yurt içi ve yurt dışında 136 bin varil günlük üretime ulaşmış oldu. Bu sene bu rakamı daha da yukarılara taşımak için 139 kuyu açacağız." dedi.
11.02.2019
NDK Üyeleri Yargıtay'da Yemin Etti
Nükleer tesis, radyasyon tesisi ve radyoaktif atık tesisi ile ilgili düzenleme, denetleme ve lisanslama göreviyle kurulan Nükleer Düzenleme Kurulunun (NDK) ilk Başkanı Dr. Zafer Demircan ve Kurulun diğer üyeleri Yargıtay'da yemin etti.
11.02.2019
Ulusal Kalkınma Yerelden Başlar
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez AK Parti Vezirhan Belde Teşkilatı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bilecik'in üç kıtaya, yedi iklime hükmeden Osmanlı'nın kuruluş şehri olduğunu belirterek, AK Parti'nin, felsefesini odağına insanı alarak oluşturduğunu anlattı.
08.02.2019
Bakan Dönmez'den Vize, Pınarhisar Ve Ahmetbey'e Doğal Gaz Müjdesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kırklareli'nin Vize ve Pınarhisar ilçeleriyle Lüleburgaz ilçesinin Ahmetbey beldesine bu yıl içerisinde doğal gaz geleceğini bildirdi
08.02.2019
Sancağı Daha İleri Taşımak İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz
Bilecik'in Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte iki gün süresince ziyaret, temas ve istişarelerde bulunacaklarını söyledi.
07.02.2019
Bakan Dönmez: 2000'li Yılların Başında Sadece 5 Büyükşehirde Doğal Gaz Vardı. Şimdi İse 81 İlde Doğal Gaz Arzı Sağlandı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2000'li yılların başında ülkede sadece 5 büyükşehirde doğal gaz bulunduğunu, şimdi ise 81 ilde doğal gaz arzı sağlandığını söyledi.
07.02.2019
İkinci Sondaj Gemisi Bu Ay Akdeniz'de Olacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
07.02.2019
Bakan Dönmez, Slovenya Başbakan Yardımcısı Bratuşek İle Görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Altyapı Bakanı Alenka Bratuşek ile bölgesel gelişmeler ve iki ülke arasındaki potansiyel iş birliklerini görüştü
05.02.2019
Yerli Kaynaklardan Elektrik Üretimi Yüzde 60'a Yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik üretiminde yerli kaynakların payının bu yılın ocak ayında yaklaşık yüzde 60'a yükseldiğini bildirdi.
30.01.2019
Bakan Dönmez Elektrik Dağıtım Şirketlerine Uyarılarda Bulundu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, bakanlık yetkilileri ve elektrik dağıtım şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle bir araya gelerek dağıtım hizmetlerinin aksamadan yürümesi için uyarılarda bulundu.
27.01.2019
Antalya'da Elektrik Arızaları Giderildi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Antalya'da etkili olan şiddetli yağış, fırtına ve hortum nedeniyle bölgede yaşanan arızaların giderildiğini bildirdi.
26.01.2019
Bakan Dönmez'den BEDAŞ'a Ani Baskın
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürlüğü'ne baskında bulundu.
25.01.2019
Türkiye'nin Yerli Ve Milli Temizlik Ürünü BORON Piyasaya Çıktı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bor madeninden üretilen doğal mineralli temizlik ürünü BORON'un tanıtım toplantısında, ürünün, Ar-Ge çalışmaları ve müşteri geri bildirimleri sonucunda son halini aldığını söyledi.
21.01.2019
Jeotermal Kurulu Gücünde Avrupa'da Birinci Sıraya Yükseldik
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünce merkeze bağlı Cip köyünde, sondaj çalışmaları sonucu 2 bin 300 metre derinliğinde jeotermal kaynağın bulunması üzerine düzenlenen açılış törenine katıldı.
20.01.2019