Haberler

Bakan Dönmez PETFORM Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Petform Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Camcı ve beraberindeki heyeti kabul etti.
24.07.2018
Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na Bakan Yardımcıları Atandı
23/07/2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bakan Yardımcılıklarına Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Mithat Cansız’ın atamaları yapıldı.
23.07.2018
Bakan Dönmez Bilecik Valisi Büyükakın ve Belediye Başkanı Can’ı ziyaret etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can'ı ziyaret etti
20.07.2018
Bakan Dönmez Bilecik Belediyesi Ek Hizmet Binasının Açılış Törenine Katıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesi ek hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, Şeyh Edebali'nin kendilerine miras bıraktığı, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" diyen yönetim anlayışının mirasçıları olarak bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadan bütün ülkeyi kucaklayan bir hizmet anlayışı ile vatandaşları memnun, ülkeyi de imar etmenin mücadelesini verdiklerini söyledi
20.07.2018
Bakan Dönmez Gaz-Bir Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gaz-Bir Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
19.07.2018
Enerjide Yeni Dönemde Üç Öncelik Olacak
Bakanlığın yeni dönemdeki çalışmaları ve önceliklerini değerlendiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha hızlı ve verimli bir hizmet sürecinin amaçlandığını ve bu kapsamda devlet sistemine "yeni bir elbise dikildiğini" söyledi
18.07.2018
Bakan Dönmez Bakanlıkta Görev Yapan Şehit Yakınları Ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakanlıkta görev yapan şehit yakınları ve gazilerle yemekte bir araya geldi.
16.07.2018
Bakan Dönmez Enerji Sektörü Temsilcilerini Kabul Etti
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul üyeleri ve yeni atanan üyelerle, ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen ve Elektrik Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Aşık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.
16.07.2018
Bakan Dönmez Şehit Yakınları Ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Gölbaşı Özel Hareket Merkezi’nde şehit yakınları ve gazilerle yemekte bir araya geldi.
15.07.2018
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 66. Hükümet'te Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevine getirilen Fatih Dönmez, görevi Berat Albayrak'tan devraldı.
27.06.2018
Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Projesi Finansman İmza Töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Projesi'nin finansman anlaşması imza töreninde konuştu.
12.06.2018
TANAP Açılış Töreni
Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın, gaz dağıtımının başlayacağı ilk nokta olan Eskişehir Kompresör ve Ölçüm İstasyonu'nda yapılan açılış töreninde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, projenin Türk-Azeri kardeşliğinin yeni sembolü olduğunu söyledi
07.06.2018
Türkiye'nin Yeni Bor Stratejisi açıklandı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Yeni Bor Stratejisi Lansmanı ve Teknoloji Transferi Mutabakatı İmza Töreni'nde konuştu.
06.06.2018
Madenlere Uluslararası Standart Geliyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak UMREK'in, Uluslararası Maden Rezervleri Raporlama Standartları Komisyonu (CRIRSCO) üyeliği tanıtım toplantısında konuştu.
31.05.2018
Sondaj Gemisini Akdeniz’e Uğurlama Töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kocaeli'de "Sondaj Gemisini Akdeniz’e Uğurlama Töreni"ne katıldı.
30.05.2018