Haberler

Türkiye'nin İkinci Sondaj Gemisi Geliyor
"Bab-ı Ali Toplantıları"nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kesintisiz, kaliteli ve ekonomik enerji ürünlerinin tüketiciye ulaştırılması için son dönemde birçok yatırım yaptıklarını anlattı.
23.11.2018
Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ne Uyum Kapsamında Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda İşlemler Hızlanıyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından vatandaşa daha hızlı, kaliteli, basitleştirilmiş ve düşük maliyetli kamu hizmeti sağlanacak. Ayrıca işlemlerde de yüzde 42'lik süre kısaltılmasına gidiliyor. İş başına sonuçlanma gün sayısı 52 gün iken, yapılan çalışmayla 30 güne indirilecek.
22.11.2018
TürkAkım Projesi Deniz Bölümünün Tamamlanması Töreni yapıldı
TürkAkım Projesi Deniz Bölümünün Tamamlanması Töreni'nde bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,"TürkAkım devreye girdiğinde 15 milyon hanenin yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılamış olacağız" dedi.
19.11.2018
Bakan Dönmez ASELSAN’ı Ziyaret Etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ASELSAN'ın Macunköy'deki tesislerinde incelemelerde bulundu.
16.11.2018
Bakan Dönmez: Türkiye'nin Onay Vermediği Hiçbir Projenin Oldu Bittiye Getirilmesine İzin Vermeyeceğiz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, KKTC'nin 35. kuruluş yıl dönümü, Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü'nün ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen resepsiyonda kutlandı.
15.11.2018
Bakan Dönmez, Enerji Verimliliği Derneği 5. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na Katıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji Verimliliği Derneği 5. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin her türlü provokasyon ve gizli saldırıya rağmen son 16 yıldır rekor kıran büyümelerle başarılı bir performans sergilediğini söyledi.
12.11.2018
Bakan Dönmez 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına Katıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugün geldiği noktada yenilenebilir enerjide kaynak kullanımını hızla artırdığını söyledi.
08.11.2018
Bakan Dönmez, TBMM Komisyon Üyelerini Kabul Etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş ile komisyon üyelerini kabul etti.
07.11.2018
Bakan Dönmez: Milli Enerji ve Maden Politikamız Kapsamında Ortaya Koyduğumuz Uygulamalarımıza Taviz Vermeden Devam Edeceğiz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 2019 yılı bütçelerinin görüşmeleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı. Bakanlığının 2019 yılı bütçesine ilişkin sunumunu yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, arz güvenliğinin tahkim edilmesi, öngörülebilir piyasaların oluşturulması ve teknoloji ile ekipmanların yerlileştirilmesi kapsamında atılan adımlara güçlü şekilde destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.
02.11.2018
Bakan Dönmez Balıkesir'de Yarış Ortaokulu Açılış Törenine Katıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın da katılımıyla Balıkesir'de iş adamı Nazmi Yarış tarafından yaptırılan Yarış Ortaokulu'nun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı
01.11.2018
Eğitimde Topyekun, 81 Milyon Hep Birlikte El Ele Vermek Zorundayız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katıldığı Balıkesir'in İvrindi ilçesinde Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Altın Madeni Temel Atma Töreni'nde konuştu.
01.11.2018
Fatih, Akdeniz'deki İlk Sondaj İçin Yola Çıktı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin milli sondaj gemisi Fatih'in Akdeniz'de yapacağı ilk derin deniz sondaj töreninde konuştu.
30.10.2018
Doğalgaz İle Elektrikte Arz Güvenliği Sorunumuz Kalmadı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bursa'da bir otelde Mimarlar ve Mühendisler Grubu (MMG) 2018 Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Ar-Ge ve inovasyonun önemine değinerek, MMG'nin son yıllarda Ar-Ge, inovasyon ve şehirleşmenin üzerinde durduğunu belirtti.
27.10.2018
Yeni Maden Sahalarında İhalelere Çıkabiliriz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (MADSİAD) iş birliğiyle düzenlenen "Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı"nın kapanış törenine katıldı.
27.10.2018
2. Türk-Alman Enerji Forumu Yapıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 2. Türk - Alman Enerji Forumu'nda iki ülke ilişkilerine dair değerlendirmelerde bulundu.
26.10.2018