Haberler

Bakan Dönmez: Kazakistan İle Önümüzdeki Birkaç Yıl İçinde Ticaret Hacmimizi 5 Milyar Dolara Çıkartmak Amacındayız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye - Kazakistan Yatırım Forumu'nda, derin tarihi ve kültürel bağlara sahip olunan dost ve kardeş ülke Kazakistan'ın iş insanları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.
12.09.2018
Bakan Dönmez: Dün Yaşananlar Bugün Farklı Oyuncularla Yine Sahnede
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen "737. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri"nde yaptığı konuşmada, Söğüt'te bir Yörük çadırında filizlenen ve 3 kıtaya kök salan cihanşümul imparatorluğun kurulduğu topraklarda bulunduklarını belirtti.
09.09.2018
İlk Sondaj 1-2 Ay İçerisinde Akdeniz'de Olacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Karadeniz'de bulunan hidrokarbon, petrol, doğalgaz ve kömür rezervi araması yapan MTA Oruç Reis sismik arama gemisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
06.09.2018
Bakan Dönmez: Hedefimiz İthal Kömürü Asgariye İndirmek
Bazı programlara katılmak üzere Zonguldak'a giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Ahmet Çınar'ı ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
05.09.2018
Kömür Üretiminde Hedef 5 Yılda 10 Milyon Ton
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kömür üretiminin arttırılması gerektiğini belirterek, "Hedefimiz 5 yıl içerisinde üretimi özel sektör ve kamu ile 7 ila 10 milyon tona, istihdamı da bugün iki katına çıkartmaktır. Bunun için hep birlikte çalışacağız." dedi.
05.09.2018
EPİAŞ Organize Toptan Doğal Gaz Satış Piyasası Açıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez
01.09.2018
Bakan Dönmez: Elektrikli Ve Hibrit Araçlarla Yüzde 30'a Varan Tasarruf Hedefliyoruz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, enerji politikalarının temiz yakıt kullanım ve teknolojilerini özendirici nitelikte olması gerektiğini belirterek, "Bakanlık olarak bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşlarımızda uygun yerlilik oranına sahip elektrikli ve hibrit araçların satın alınması ve kiralanması ile akaryakıt ve benzeri giderlerde yüzde 30'a varan tasarruf hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu
31.08.2018
Ekip Olmanın Şuuru İle Pek Çok Hayali Gerçeğe Dönüştürdük
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakanlık Merkez Teşkilatı ile Bağlı, İlgili ve İlişkili Kuruluşlar çalışanlarıyla bayramlaştı.
27.08.2018
Üçüncü Nükleer Santrali Trakya'da Düşünüyoruz, Çinlilerle İlerleyeceğiz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, nükleer enerjide üçüncü santral için yer tespit çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirterek, "Tabii bu konuda çok sayıda kriter söz konusu, hepsini tek tek inceliyoruz. Ancak elektrik ihtiyacının fazla olduğu sanayi bölgelerine yakınlığı dikkate alındığında, üçüncü nükleer santrali Trakya'da düşünüyoruz, burada Çinlilerle ilerleyeceğiz." diye konuştu.
09.08.2018
Bakan Dönmez, PETDER Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, PETDER Yönetim Kurulu Başkanı Selim Şiper ve beraberindeki heyeti kabul etti.
07.08.2018
Lozenets-Nedyalsko Boru Hattı Açılışı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ve Enerji Bakanı Temenujka Petkova ile Lozenets-Nedyalsko Boru Hattı'nın açılış törenine katıldı.
03.08.2018
Bakan Dönmez: Bakanlığımızın öğrenen ve öğreten bir kurum olması için adım atmaya başladık
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakanlığı, öğrenen ve öğreten bir kurum haline getirmek için adımlar atmaya başladıklarını belirterek, "Kendini geliştirmek isteyen kurum personeli için iç ve dış uzmanların eğitici olacağı bir akşam okulu uygulamasına başladık. Böylelikle kurumsal hafızayı da diri ve güncel tutmuş olacağız." dedi.
30.07.2018
Bakan Dönmez İstanbul'da ziyaretlerde bulundu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi ve vatandaşlarla bir araya geldi.
28.07.2018
Bakan Dönmez : Kuşak ve Yol Yatırım ve Finansal İş Birliği Zirvesine katıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, uluslararası finans kuruluşu ICBC’nin ve Çin Ankara Büyükelçiliği’nin katkıları ile düzenlenen "Kuşak ve Yol Yatırım ve Finansal İş Birliği Zirvesi"nde değerlendirmelerde bulundu.
26.07.2018
Bakan Dönmez Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı Murat Kalsın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.
25.07.2018