Haberler

Madenlere Uluslararası Standart Geliyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak UMREK'in, Uluslararası Maden Rezervleri Raporlama Standartları Komisyonu (CRIRSCO) üyeliği tanıtım toplantısında konuştu.
31.05.2018
Sondaj Gemisini Akdeniz’e Uğurlama Töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kocaeli'de "Sondaj Gemisini Akdeniz’e Uğurlama Töreni"ne katıldı.
30.05.2018
Enerji Bakanlığı Çalışanlarından Şehit Yakınlarına Yardım
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bakanlık çalışanlarının şehit yakınları ve gaziler için topladığı 2 milyon liralık yardımı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya teslim etti.
24.05.2018
Yatırımlar 24 Haziran'dan Sonra Da Büyüyecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı himayelerinde, OPET ve İŞKUR iş birliğiyle Türkiye'de kadın istihdamını artırmaya yönelik "OPET'te Kadın Gücü" projesinin imza töreninde konuştu
23.05.2018
Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Çukurca ilçesinde kurulan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı petrol arama sahasında incelemelerde bulundu.
16.05.2018
Milli Enerji Eğitim Hamlesi Protokol İmza Töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katıldığı, "Milli Enerji Eğitim Hamlesi" kapsamında düzenlenen "Tabii Kaynaklar ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri" protokol imza töreninde konuştu
13.05.2018
TANAP 12 Haziran'da Hizmete Alınıyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak "TANAP'ı 12 Haziran'da Sayın Cumhurbaşkanımız, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ile birlikte birçok önemli devlet başkanı ve üst düzey bakanların da katılımıyla hizmete alıyoruz." dedi.
11.05.2018
Soma Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz
13 Mayıs 2014 tarihinde tüm Türkiye’yi yasa boğan Soma maden kazasında yaşamını yitiren maden şehitlerimizin acılarını ilk günkü gibi hala yüreklerimizde hissediyoruz.
11.05.2018
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 53. İstişare Toplantısı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bir otelde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirilen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 53. İstişare Toplantısı'nda, seçime giderken Türkiye'nin üzerinde istikrar ve güven iklimi olduğunu söyledi.
10.05.2018
YASED İstişare Toplantısı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, son 16 yıldır her anlamda büyük bir değişim ve restorasyon süreci geçirdiğini ve Türk ekonomisinin de bu süreçte bütün kamburlarından kurtularak hızlı bir toparlanma ve büyüme süreci ortaya koyduğunu söyledi.
05.05.2018
Bakan Albayrak'tan 81 Milyon Birlikte Değişim Çağrısı
Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde ikincisi düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nde, kendi hayatı ve tecrübeleri ile tarihten örnekler vererek bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, dün, bugün ve geleceği birlikte anlamanın ve fikir sahibi olarak geleceği inşa etmenin önemine dikkat çekti.
04.05.2018
Bakan Albayrak, Pekin'de Enerji Sektörünün Temsilcileriyle Görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, temaslarda bulunmak üzere geldiği Çin’in başkenti Pekin’de enerji alanında önemli görüşmelerde bulundu
17.04.2018
Berlin Enerji Dönüşüm Diyaloğu Konferansı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Berlin Enerji Dönüşüm Diyaloğu Konferansı'nın "Yenilenebilirin enerji güvenliğine katkısı" başlıklı panelinde yaptığı konuşmada, enerji sektöründeki değişimde yeni döneme adaptasyon sürecinin çok önemli olduğunu ifade etti.
16.04.2018
Almanya, Türkiye İçin Vazgeçilemez Çok Önemli Bir Ortak Ve Partnerdir
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Alman Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Berlin'de gerçekleştirdikleri ikili görüşmenin ardından basına açıklamalarda bulundu.
12.04.2018
Enerji Sektöründen 5 Milyon Ağaç
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bir Enerji Bir Nefes, Enerji Sektöründen 5 Milyon Ağaç Kampanyası" kapsamında düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, enerji kaynaklarını daha akılcı ve pratik kullanmak gerektiğini söyledi.
03.04.2018