Haberler

Bakan Yardımcısı Kalaycı Soma’dan gelen madencileri kabul etti
Manisa'nın Soma ilçesinden Ankara'ya gelen maden işçileri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.
10.10.2019
Barış ve huzur hamlemizin önünde hiçbir terör örgütü duramayacak.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: "Askerimizin önünde duramayacağını anlayan PKK/PYD her zaman yaptığı gibi masumları hedef alarak vahşetini bir kez daha gösterdi"
10.10.2019
10. İstanbul Finans Zirvesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 10. İstanbul Finans Zirvesi'ne canlı bağlanarak zirvenin bu seneki ana teması olan Finansal Metamorfoz ve Geleceğe Dönüş için belki de en uygun, hatta örnek olabilecek sektörlerden birisinin enerji sektörü olduğunu söyledi.
09.10.2019
Yavuz yeni sondajına başlayacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bu yıl "Geleceği İnşa Etmek" temasıyla 10'uncusu düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sürdürülebilir piyasa ekonomisi anlayışına dayalı fırsatlar sunan bir ülke olduğunu söyledi.
07.10.2019
Güneydoğu'da petrol, Trakya'da gaz bulundu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Türkiye Enerji Zirvesi'nin özel oturumunda moderatörlerin sorularını yanıtladı.
07.10.2019
Yavuz sondaj gemisi Güzelyurt-1 lokasyonuna ulaştı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Yavuz sondaj gemisinin Akdeniz'de arama faaliyetlerine devam etmek üzere Güzelyurt-1 lokasyonuna ulaştığını bildirdi.
05.10.2019
Yavuz sondaj gemisi Fatih'i selamladı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Mersin'den demir alarak Akdeniz'de Güzelyurt-1 kuyusuna doğru ilerleyen Yavuz sondaj gemisinin fotoğrafını paylaştı
03.10.2019
Enerji projeleri Türkiye ile Rusya arasındaki güveni gösteriyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Rusya’nın başkenti Moskova'da Rusya Enerji Haftası kapsamında düzenlenen
02.10.2019
Yavuz sondaj gemisi Güzelyurt-1 kuyusuna doğru ilerliyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Yavuz sondaj gemisinin Akdeniz'de arama faaliyetlerine devam etmek üzere Güzelyurt-1 kuyusuna doğru ilerlediğini bildirdi.
02.10.2019
Bayrağımızı Doğu Akdeniz'in her bir karışında dalgalandırıyoruz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Spor Salonu'nda düzenlenen 2019-2020 akademik yıl açılış töreninde yaptığı konuşmada, tüm felsefi ve teknolojik algıların hızlı ve köklü değişimlere uğradığı bir dönemden geçildiğini söyledi.
27.09.2019
Vatandaşların alacağı önlem kendilerini büyük bir tehditten kurtarır
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV'de katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Dönmez, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, dün yaşanan Silivri merkezli orta şiddetteki depremde enerji altyapılarında herhangi bir sorun yaşanmadığını bildirdi.
26.09.2019
Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Teknoloji Lisansör ve Ortaklık Anlaşmaları imza töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Ceyhan Endüstri Bölgesi'nin ilk endüstriyel üretim projesi olan
23.09.2019
Zamanını Aşan Medeniyet: Özbekistan Sergi ve Paneli
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen
20.09.2019
MTA Özbekistan'da altın aramalarına hız verecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Özbekistan’daki Orta Asya Bölgesel Ekonomik İşbirliği Enerji Bakanları toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.
20.09.2019
Orta Asya Bölgesel Ekonomik İşbirliği Enerji Bakanları Toplantısı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve beraberindeki heyet Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Orta Asya Bölgesel Ekonomik İşbirliği (CAREC) Enerji Bakanları Birinci Toplantısı'na katıldı.
18.09.2019